AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta sivilce görmek

Kahve falında vücutta sivilce görmek

Kahve falında vücutta sivilce görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta sivilce gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde kendinizi bir rekabet ortamında ya da mücadele etmek zorunda bulabilirsiniz.

Kahve falında vücudunda sivilce çıktığını görmek duraklama yaşanacağına, yokluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda sivilceler görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda sivilce görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında vücudu sivilceli görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine işarettir.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının vücudunda sivilce görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunu sivilceli görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine tabir olunur.

Kahve falında vücutta sivilce görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir