AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda sivilce görmek

Kahve falında vücudunda sivilce görmek

Kahve falında vücudunda sivilce görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, harcama gücünün artacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine işarettir.

Kahve falında vücudunda sivilce gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler size yardım etmek istemelerine rağmen bunu nasıl yapabilecekleri hakkında fikir sahibi değiller.

Kahve falında vücudunda sivilce görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda sivilceler çıktığını görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, diploma ve meslek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında vücudu sivilceli görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin vücudunda sivilce görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda sivilceler görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunu sivilceli görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda sivilce çıktığını görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir