AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının vücudunda sivilce görmek

Kahve falında başkasının vücudunda sivilce görmek

Kahve falında başkasının vücudunda sivilce görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında başkasının vücudunda sivilce gördüyseniz:

  • Bazı projelerinizin daha hızlı ilerlemesine yardım edecek deforme olmamış ya da denenmemiş farklı yöntemler arayabilirsiniz.

Kahve falında vücudunda sivilceler çıktığını görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında vücudu sivilceli görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, bedeninin de iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta sivilce görmek kendisiyle de gururlanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda sivilce çıktığını görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunda sivilce görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda sivilceler görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının vücudunda sivilce görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir