AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudundan karınca çıktığını görmek

Kahve falında vücudundan karınca çıktığını görmek

Kahve falında vücudundan karınca çıktığını görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, uzak bir yola gidileceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudundan karınca çıktığını gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili yeterince ciddiye almayacağınız küçük bir sorun yüzünden biraz zayıf düşebilirsiniz.

Kahve falında vücudundan karınca çıktığını görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda karınca görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda karınca gezdiğini görmek son model arabaya sahip olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda karıncalar görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudu karınca sarmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında karıncanın vücudunda gezdiğini görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta karınca görmek bir daha kopmayacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine alamet eder.

Kahve falında evden karınca çıktığını görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir