AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta mantar görmek

Kahve falında vücutta mantar görmek

Kahve falında vücutta mantar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında vücutta mantar gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz halletmeli başkalarına güvenmemelisiniz.

Kahve falında vücudunda mantar görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda mantar çıktığını görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalettir.

Kahve falında vücutta mantar çıktığını görmek ancak yılmayacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına inanılır.

Kahve falında vücutta mantar görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet eder.

Kahve falında mantar dikmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara mantar görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, kazancının çok daha fazla olacağına tabir olunur.

Kahve falında mantar ektiğini görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede mantar görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir