AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda mantar görmek

Kahve falında vücudunda mantar görmek

Kahve falında vücudunda mantar görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, gelirinin eksileceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda mantar gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz veya sosyal çevreniz hayatınızda sizi destekleyen öğeler.

Kahve falında vücutta mantar görmek kötü haberler alacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda mantar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında vücutta mantar çıktığını görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda mantar çıktığını görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı mantar görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde mantar çıktığını görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Kahve falında mantar kesmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında elinde mantar görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, para kazanmasına da vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir