AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücut lekesi görmek

Kahve falında vücut lekesi görmek

Kahve falında vücut lekesi görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücut lekesi gördüyseniz:

  • Konuşmak veya bazı konuları dile getirmek için doğru zamanı bulmanız gerekiyor.

Kahve falında vücudunda siyah lekeler görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda beyaz lekeler görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına delalettir.

Kahve falında vücutta beyaz lekeler görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta kırmızı lekeler görmek elinin bolluğa kavuşacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına delalettir.

Kahve falında vücutta kırmızı leke görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta leke görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda yeşil lekeler görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir