AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudundan tüy koparmak

Kahve falında vücudundan tüy koparmak

Kahve falında vücudundan tüy koparmak kolaylık elde edeceğine, makamının artacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında vücudundan tüy koparmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı besleyecek veya belli konularda gelişmenize yardım edecek faaliyetler içine girmenizde veya aktivitelerde yer almanızda fayda var.

Kahve falında vücudunda tüy koparmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına inanılır.

Kahve falında vücudunun tüylendiğini görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücuttan tüy koparmak kısmetlerin günden güne artacağına, sevap işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında vücudu tüylü görmek keyfinin kaçacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda tüy görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine tabir olunur.

Kahve falında vücut tüyü görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudun tüylendiğini görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında vücudundan tüy koparmak bolluk ve bereket geçireceğine, kazançlı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir