AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunu tüylü görmek

Kahve falında vücudunu tüylü görmek

Kahve falında vücudunu tüylü görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, yeni bir adım atılacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunu tüylü gördüyseniz:

  • Belli teklif, davet, yorum ya da önerileri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında vücudunun tüylendiğini görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunu tüylü görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudundan tüy koparmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet eder.

Kahve falında vücut tüylerini temizlemek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta tüy görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, işini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında vücudun tüylendiğini görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda tüy koparmak zor zamanlar yaşayacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudun tüylenmesini görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir