AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücut tüylerini temizlemek

Kahve falında vücut tüylerini temizlemek

Kahve falında vücut tüylerini temizlemek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücut tüylerini temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı işler düşünüldüğü şekilde ilerlemeyebilir veya bazı standartlar yanlış ölçümlenmiş olabilir.

Kahve falında vücut tüylerini temizlemek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında vücudu tüylü görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında vücudun tüylendiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine işaret eder.

Kahve falında vücuttan tüy koparmak kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunu tüylü görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, parasal anlamda rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunun tüylendiğini görmek işinden evine gidip geleceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda tüy görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında vücudun tüylenmesini görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir