AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta kıllanma görmek

Kahve falında vücutta kıllanma görmek

Kahve falında vücutta kıllanma görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine inanılır.

Kahve falında vücutta kıllanma gördüyseniz:

  • Bilgi toplamak ya da kişisel ihtiyaçlarınıza vakit ayırmak size iyi gelebilir ya da başka kişilerin müdahalelerinden uzak durmanızı sağlayabilir.

Kahve falında vücudundaki kılları kesmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında vücutta çok kıl görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunu kıllanmış görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine inanılır.

Kahve falında vücut kıllarını kesmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kazancının ilk önce azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta kıllanma görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücut kılı kesmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kıl koparmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin vücudunda kıl görmek kinin ve nefretin son bulacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir