AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunun kıllı olduğunu görmek

Kahve falında vücudunun kıllı olduğunu görmek

Kahve falında vücudunun kıllı olduğunu görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, gelir elde edeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunun kıllı olduğunu gördüyseniz:

  • Tuhaf bir durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında vücuttan kıl koparmak kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda siyah kıllar görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına tabir olunur.

Kahve falında vücut kıllarının uzadığını görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunda kıl görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi vücudunda kıl görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunun kıllandığını görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudundan kıl çekmek kişinin rahat nefes alacağına, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda kıl temizlemek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir