AnaSayfa / Genel / Kahve falında kararsız olmak

Kahve falında kararsız olmak

Kahve falında kararsız olmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında kararsız olmak gördüyseniz:

  • Sosyal medyada veya teknoloji alanında başlangıçlar veya bitişler söz konusu olabilir.

Kahve falında karar defteri görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kararmış gümüş kolye görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında kararmış gümüş yüzük görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrılık kararı almak uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin kararmasını görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliliğe karar vermek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hava kararması görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına rivayet eder.

Kahve falında kararmış gümüş görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir