AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan kararı almak

Kahve falında nişan kararı almak

Kahve falında nişan kararı almak hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında nişan kararı almak gördüyseniz:

  • Biraz tutumlu olmak isteyeceksiniz.

Kahve falında nişan kararı almak kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kararsız kaldığını görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılmaya karar vermek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünü kararmış görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında bebek yapmaya karar vermek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kararmış altın görmek küs arkadaşların barışacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kararmış altın bilezik görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine delalet eder.

Kahve falında ayrılık kararı almak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, dedikoduya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir