AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kıllarını aldığını görmek

Kahve falında bacak kıllarını aldığını görmek

Kahve falında bacak kıllarını aldığını görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, en yüksek makamlara oturacağına, çevresinin genişleyeceğine, küslükleri gidereceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında bacak kıllarını aldığını gördüyseniz:

  • Bazı konulara içten içe kızmak yerine eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında bacak kıllarını aldığını görmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bacağındaki kılları aldığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet eder.

Kahve falında bacaklarını aldığını görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye işaret eder.

Kahve falında bacağını aldığını görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek bacağını kıllı görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bacaktaki kılı temizlemek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalet eder.

Kahve falında bacak arasında kıl görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, acı tecrübeler edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir