AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudundan kıl çekmek

Kahve falında vücudundan kıl çekmek

Kahve falında vücudundan kıl çekmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, zenginliğini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında vücudundan kıl çekmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı geliştirmeli, takip etmelisiniz.

Kahve falında vücudundan kıl çekmek büyük tartışmaların sonlanacağına, saadete ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kıl çekmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta kıl görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücut kıllarının uzadığını görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, işlerin yavaşlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunu kıllanmış görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kıl aldırmak geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, Allah’ın yolundan gideceğine tabir olunur.

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunu kılsız görmek başarıyla geleceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir