AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta kıl görmek

Kahve falında vücutta kıl görmek

Kahve falında vücutta kıl görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında vücutta kıl gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan biraz yalnız, biraz gerilimlisiniz.

Kahve falında vücut kılı görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kıl temizlemek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında vücut kıllarını kesmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunu kıllanmış görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, biraz olsun hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda siyah kıllar görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunun kıllanmasını görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda kıl çıkmak hastalığın biteceğine, düze çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi vücudunu kıllı görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir