AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakları jiletle almak

Kahve falında bacakları jiletle almak

Kahve falında bacakları jiletle almak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında bacakları jiletle almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda acil kararlar almanız veya ani tepkiler vermeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bacakları jiletle almak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaklarını jiletle almak yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağını jiletle almak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağını jiletle temizlemek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Kahve falında jiletle bacak almak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında jiletle bacaklarını almak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında jiletle sakal kesmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sorunların gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinin jiletle kesildiğini görmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir