AnaSayfa / Genel / Kahve falında jiletle bacak almak

Kahve falında jiletle bacak almak

Kahve falında jiletle bacak almak yanlış anlaşılacağına, emeğinden hayır göreceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, alışveriş yapacağına, nahoş sözler işiteceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında jiletle bacak almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sınırlandırılmaya veya kısıtlanmaya hazır olmayabilirler ya da sınırlarını bilmeden davranıyor olabilirler.

Kahve falında bacağını jiletle temizlemek inancından ödün vereceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalettir.

Kahve falında bacaklarını jiletle almak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında jiletle bacaklarını almak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında jiletle bacak almak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağını jiletle almak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, rahatının ve gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacakları jiletle almak çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında jiletle kesildiğini görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık jilet görmek istediği makama geleceğine, çok başarılı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir