AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kir çıkarmak

Kahve falında vücudunda kir çıkarmak

Kahve falında vücudunda kir çıkarmak elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, onlara çok bağlı olacağına, bereketin artacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında vücudunda kir çıkarmak gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının ayağınızın altında dolaşmaması gerekiyor.

Kahve falında vücuttan kir çıkarmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudundan kir çıkarmak çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda kir çıkarmak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda kir görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında vücutta kir görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, asla yüksünmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudundan kir çıktığını görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücut kiri görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, amaçlarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunun kirlendiğini görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir