AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuttan kıl çıkarmak

Kahve falında vücuttan kıl çıkarmak

Kahve falında vücuttan kıl çıkarmak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında vücuttan kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi tanımlayarak, nelerin ya da hangi yolların sizi istediğiniz şeye taşıyacağını bulabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında vücudundan kıl çıkarmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Kahve falında vücuttan kıl çıkarmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda kıl çıkarmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda iğne çıkarmak uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudundan kir çıkarmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, hayata karşı cesaretleneceğine inanılır.

Kahve falında vücudundan iğne çıkarmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudundan irin çıkarmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücuttan irin çıkarmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir