AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kene çıkarmak

Kahve falında vücudunda kene çıkarmak

Kahve falında vücudunda kene çıkarmak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aylık gelirinin artacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda kene çıkarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin tartışmacı veya uzlaşmaya yanaşmayan tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında vücudunda kene çıkarmak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücuduna kene yapıştığını görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda kene görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta kene görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında başından kene çıkarmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kene çıkarmak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında köpekten kene toplamak sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, gülen yüzünün hiç solmayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçta kene görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, yeni bir ortama girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir