AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudundan yılan çıkarmak

Kahve falında vücudundan yılan çıkarmak

Kahve falında vücudundan yılan çıkarmak fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kazancında bereketin artacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında vücudundan yılan çıkarmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya güvendiğiniz kişilerin bazı hareketleri sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında vücudundan yılan çıkarmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında vücuttan iğne çıkarmak mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına işaret eder.

Kahve falında vücuttan kıl çıkarmak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücuttan solucan çıkarmak elinin sıkışacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında vücuttan kurt çıkarmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudundan irin çıkarmak bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında vücudundan kıl çıkarmak çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına işaret eder.

Kahve falında vücuttan kurşun çıkarmak yoğun stres altında kalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir