AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe kına yakmak

Kahve falında erkeğe kına yakmak

Kahve falında erkeğe kına yakmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet eder.

Kahve falında erkeğe kına yakmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında erkek çocuğa kına yakmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek eline kına yakmak çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğe kına yakmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin saçına kına yakmak kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun eline kına yakmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kına üstüne kına yakmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının eline kına yakmak uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir