AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücut kılı kesmek

Kahve falında vücut kılı kesmek

Kahve falında vücut kılı kesmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, kime gideceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücut kılı kesmek gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen kişiler olabilir, daha fazla soru sormalı görünmeyeni anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında vücudundaki kılları kesmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudundan kıl kesmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında vücut kılı kesmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulur.

Kahve falında vücuttaki kılları kesmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücut kıllarını kesmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi vücudunu kesmek mal ve mülk sahibi olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudu kesmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunu kesmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir