AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudun kıllanmasını görmek

Kahve falında vücudun kıllanmasını görmek

Kahve falında vücudun kıllanmasını görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, günahlarına tövbe edeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudun kıllanmasını gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında vücudunda kıl çıktığını görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kıllı vücut görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunu kılsız görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudun kıllandığını görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında vücudundaki kılları temizlemek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunun kıllanmasını görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, namaz kılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının vücudunda kıl görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında vücutta beyaz kıl görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir