AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta yara görmek

Kahve falında vücutta yara görmek

Kahve falında vücutta yara görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına delalettir.

Kahve falında vücutta yara gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren ya da gayretlerinizin karşılığını görmenizi sağlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında başkasının vücudunda yara görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında vücudunun yara döktüğünü görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi vücudunda yara görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunda yaralar görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında vücutta yara çıkmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda yara görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda yaralar olduğunu görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında vücutta yara görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir