AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunun yara olduğunu görmek

Kahve falında vücudunun yara olduğunu görmek

Kahve falında vücudunun yara olduğunu görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, kısmetinin bollaşacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunun yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar bilgiler verebilirler.

Kahve falında vücudunda yara görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, sağlığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin vücudunda yara görmek huzurlu günler geçirileceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda yaralar çıktığını görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda siyah yaralar görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında insan vücudunda yara görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında vücudunda yara olduğunu görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, büyük bir sorun oluşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda yara çıkmak çok büyük hayır duası alınacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir