AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet kanı yalamak

Kahve falında adet kanı yalamak

Kahve falında adet kanı yalamak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine yorulur.

Kahve falında adet kanı yalamak gördüyseniz:

  • Size karşı davranışlarda bulunan kimseleri ise katı bir şekilde eleştirmek isteyeceksiniz.

Kahve falında adet kanı yalamak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çok fazla adet kanı görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında hamileyken adet kanı görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında adet kanı olmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette adet kanı görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına delalettir.

Kahve falında siyah adet kanı görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında adet kanını temizlemek kazancın gittikçe azalacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının adet kanı görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir