AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak yalamak

Kahve falında bıçak yalamak

Kahve falında bıçak yalamak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bıçak yalamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında kırıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bıçak yalamak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kadını yalamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında vajına yalamak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında boyun yalamak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avucunu yalamak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında ayak parmağı yalamak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında kadın uzvu yalamak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında domuzun yaladığını görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir