AnaSayfa / Genel / Kahve falında viski satmak

Kahve falında viski satmak

Kahve falında viski satmak nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, hem de para kaybettireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına delalet eder.

Kahve falında viski satmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmakta fayda var.

Kahve falında viski satmak bir dediğini iki etmeyeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Kahve falında viski şişesi görmek kötü duygularından arınacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında viski içen birini görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına inanılır.

Kahve falında viski görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında viski içeni görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında viski içki içmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine viski vermek alım gücünün artacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine tabir olunur.

Kahve falında viski içip sarhoş olmak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir