AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine viski vermek

Kahve falında birine viski vermek

Kahve falında birine viski vermek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çarelere kavuşacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine viski vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmalısınız.

Kahve falında viski ikram etmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında viski görmek mutluluk bulacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında viski içeni görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında viski içmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza delalettir.

Kahve falında viski satmak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında viski şişesi görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında viski içip sarhoş olmak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında viski içen birini görmek rahat nedir öğreneceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir