AnaSayfa / Genel / Kahve falında viski içen birini görmek

Kahve falında viski içen birini görmek

Kahve falında viski içen birini görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine delalettir.

Kahve falında viski içen birini gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmenizde veya duygusal tepkiler vermemenizde fayda var.

Kahve falında viski içeni görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında viski içip sarhoş olmak istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında viski içen birini görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında viski içki içmek sıkıntılarını aşacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında viski içmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine viski vermek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına alamet eder.

Kahve falında viski görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında viski ikram etmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir