AnaSayfa / Genel / Kahve falında viski şişesi görmek

Kahve falında viski şişesi görmek

Kahve falında viski şişesi görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, borca batacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında viski şişesi gördüyseniz:

  • İnatçılığı veya ısrarı bırakıp esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında viski şişesi görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında viski içip sarhoş olmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında viski içen birini görmek çok kötü günler yaşayacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında viski ikram etmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında viski görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında viski içmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işarettir.

Kahve falında viski satmak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında viski içeni görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, rahat edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir