AnaSayfa / Genel / Kahve falında viski içeni görmek

Kahve falında viski içeni görmek

Kahve falında viski içeni görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında viski içeni gördüyseniz:

  • Kendinizi estetik, romantik veya entelektüel yeni akımlara veya planlara kaptırabilirsiniz.

Kahve falında viski içeni görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, görmediği yerlere gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında viski içip sarhoş olmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında viski içen birini görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında viski içmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya işaret etmektedir.

Kahve falında viski şişesi görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine viski vermek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında viski görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında viski ikram etmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir