AnaSayfa / Genel / Kahve falında viski içmek

Kahve falında viski içmek

Kahve falında viski içmek evi yoksa ev alacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında viski içmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları teoride konuşmaktan vazgeçip uygulamaya dökebilirseniz faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında viski içmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, ticarete atılacağına işaret eder.

Kahve falında viski içki içmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine yorulur.

Kahve falında birine viski vermek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işarettir.

Kahve falında viski içen birini görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, hayatına bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında viski görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine yorulur.

Kahve falında viski ikram etmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında viski içip sarhoş olmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, hidayete erip huzuru bulacağına alamet eder.

Kahve falında viski şişesi görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir