AnaSayfa / Genel / Kahve falında verileni almamak

Kahve falında verileni almamak

Kahve falında verileni almamak yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, onu darda bırakmayacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine delalettir.

Kahve falında verileni almamak gördüyseniz:

  • Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında verilen eti almamak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında verilen hediyeyi almamak yeniden bir araya geleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına yorulur.

Kahve falında verilen yüzüğü almamak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında verilen selamı almamak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında verileni almamak kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, bereketinin artacağına işarettir.

Kahve falında verilen parayı almamak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında verilen altını almamak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim verildiğini görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir