AnaSayfa / Genel / Kahve falında verilen hediyeyi almamak

Kahve falında verilen hediyeyi almamak

Kahve falında verilen hediyeyi almamak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, hayatında yeni ufuklar açacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine yorulur.

Kahve falında verilen hediyeyi almamak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi maddi açıdan da ele almanız gerekebilir.

Kahve falında verilen hediyeyi almamak sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında verilen selamı almamak yapılan hataların çok zarar getireceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında verilen eti almamak özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında verilen parayı almamak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında verileni almamak çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında verilen altını almamak emellere ulaşılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında verilen yüzüğü almamak onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında verilen hediyeyi almak yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir