AnaSayfa / Genel / Kahve falında verilen yüzüğü almamak

Kahve falında verilen yüzüğü almamak

Kahve falında verilen yüzüğü almamak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, zararların telafi edileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yeni bir eve taşınacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulur.

Kahve falında verilen yüzüğü almamak gördüyseniz:

  • Rastlantısal olaylar sonucunda kendinizi sağlıksız giden iş veya konularda sıyrılıp, yerine daha ayağı yere basan planlar yaparken bulabilirsiniz.

Kahve falında verilen yüzüğü almamak evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında verilen selamı almamak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında verileni almamak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında verilen parayı almamak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında verilen hediyeyi almamak fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, donanımlı kılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında verilen altını almamak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, vefalı bir insan olacağına işaret eder.

Kahve falında verilen eti almamak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük verildiğini görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir