AnaSayfa / Genel / Kahve falında verilen altını almamak

Kahve falında verilen altını almamak

Kahve falında verilen altını almamak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, malını ve canını riske edeceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına işaret eder.

Kahve falında verilen altını almamak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri samimi bulmayabilirsiniz.

Kahve falında verilen altını almamak eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında verilen parayı almamak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında verilen yüzüğü almamak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında verilen hediyeyi almamak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, yeni bir hayata başlayacağına işaret eder.

Kahve falında verilen eti almamak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına delalet eder.

Kahve falında verileni almamak zor günlerin geride kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında verilen selamı almamak hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında altın verildiğini görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir