AnaSayfa / Genel / Kahve falında seni istediklerini görmek

Kahve falında seni istediklerini görmek

Kahve falında seni istediklerini görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında seni istediklerini gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni net şekilde anlayabilmek için biraz geri planda kalmanız gerekiyor.

Kahve falında seni istemek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin seni istediğini görmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya tabir olunur.

Kahve falında birinin seni öldürmek istediğini görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına inanılır.

Kahve falında seni istediklerini görmek varlıklı kimse olacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin seni yanağından öptüğünü görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biri seni öpmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seni seviyorum yazısı görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, ticarete atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin seni kovaladığını görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir