AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden para istemek

Kahve falında sevgiliden para istemek

Kahve falında sevgiliden para istemek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, eşlerin ayrılacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliden para istemek gördüyseniz:

  • Bazı konular yeni sonuçlar vaat ediyor olabilir.

Kahve falında sevgiliden para istemek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü birinden para istemek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinden para istemek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kocadan para istemek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinden para istemek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasından para istemek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babadan para istemek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında babadan para istemek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir