AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyrek altın istemek

Kahve falında çeyrek altın istemek

Kahve falında çeyrek altın istemek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyrek altın istemek gördüyseniz:

  • Değişik fikirleriniz olabilir.

Kahve falında çeyrek altın istemek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü çeyrek altın görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında çeyrek yarım altın görmek düşmanlıkların biteceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çeyrek altınlar görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında çeyrek altın ve yarım altın görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında altın çeyrek bulmak borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeyrek ve cumhuriyet altını görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına inanılır.

Kahve falında çeyrek altını başkasına vermek eline büyük paralar geçeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir