AnaSayfa / Genel / Kahve falında günlük defteri görmek

Kahve falında günlük defteri görmek

Kahve falında günlük defteri görmek şansa, gelişeceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, yakın zamanda rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında günlük defteri gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, farklı bir yöne ilerleyebilir, mevcut işinizde farklı bir projeyle ilgilenebilir, iş değişikliğine gidebilir ya da işle ilgili değişik teklif veya davetler alabilirsiniz.

Kahve falında günlük defteri görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında günlük tutmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında günlük güneşlik hava görmek hikmete kavuşacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının günlüğünü okumak sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet eder.

Kahve falında günlük ped görmek işlerin başına geçeceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine inanılır.

Kahve falında günlük görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında günlük okumak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin günlüğünü okumak bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir