AnaSayfa / Genel / Kahve falında veremli hasta görmek

Kahve falında veremli hasta görmek

Kahve falında veremli hasta görmek büyük problemler yaşanacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalettir.

Kahve falında veremli hasta gördüyseniz:

  • Olayların işe yarayan taraflarını daha da kuvvetlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında veremli hasta görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının verem olduğunu görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında birinin verem olduğunu görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında kan verememek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında verem olmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında hasta olan kişiyi sağlıklı görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına delalettir.

Kahve falında ölünün hasta olduğunu görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, maddi zararının giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanın yürümesini görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir