AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan verememek

Kahve falında kan verememek

Kahve falında kan verememek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, dualarından hayır görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kan verememek gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenmeli bir süre için başkalarına güvenerek hareket etmekten sakınmalısınız.

Kahve falında kan verememek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına yorulur.

Kahve falında veremli hasta görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin verem olduğunu görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının verem olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında verem olmak zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına tabir olunur.

Kahve falında kan torbası görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alnından kan aktığını görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elbisede kan görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir