AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının verem olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının verem olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının verem olduğunu görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının verem olduğunu gördüyseniz:

  • Hayattan zevk almanızı sağlayacak aktivitelere zaman ayırmalı, alışılmadık işlerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında arkadaşının verem olduğunu görmek getirisinden daha fazla olacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına inanılır.

Kahve falında verem olmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, dininden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kan verememek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin verem olduğunu görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında veremli hasta görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, az da olsa feraha çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşını öldürdüğünü görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşının ölüm haberini almak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ihanetini görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir