AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin verem olduğunu görmek

Kahve falında birinin verem olduğunu görmek

Kahve falında birinin verem olduğunu görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, durgun giden işlerin açılacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, güzelliklerle dolacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin verem olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi bambaşka diyarlara götürebilir.

Kahve falında birinin verem olduğunu görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında verem olmak malının ve parasının eksilmeyeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına yorulur.

Kahve falında kan verememek muradına ereceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının verem olduğunu görmek yanlış işlere girileceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında veremli hasta görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir