AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanın yürümesini görmek

Kahve falında hastanın yürümesini görmek

Kahve falında hastanın yürümesini görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında hastanın yürümesini gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza uymayan belli başlı başlıkları hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında hastayı ayakta görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yakını hasta görmek parasının azalacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta birini sağlam görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ağır hasta olduğunu görmek verimin her geçen gün artacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına inanılır.

Kahve falında bir yakının hastalandığını görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında hasta iken namaz kılmak sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna delalettir.

Kahve falında hasta insanı yıkamak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hasta için dua etmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir