AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta olan kişiyi sağlıklı görmek

Kahve falında hasta olan kişiyi sağlıklı görmek

Kahve falında hasta olan kişiyi sağlıklı görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta olan kişiyi sağlıklı gördüyseniz:

  • Size veya işinize karışan kişiler olabilir, çok fazla üzerinde durmamalısınız.

Kahve falında hasta olan kişiyi sağlıklı görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sağlıklı bir insanı hasta görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında sağlıklı insanı hasta görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına tabir olunur.

Kahve falında hastayı sağlıklı görmek gelirinin daimi olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta insanı sağlıklı görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, müjdeli haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta olan birini sağlıklı görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sağlık raporu görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, arzuların yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini sağlıklı görmek makbul olan mallar edineceğine, kazancının helal para olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir